Tryckt, skrivet och skuret

Visitkort. Handtryckta och handskrivna. Kändes som en bra idé och en skön kontrast mot allt annat som jag oftast formger i datorn annars. Det är verkligen en stor tillfredsställelse att få smeta med färg, testa och välja bland pennor, mäta och skära i tjocka, bulkiga pappersark och slutligen ha den färdiga produkten i handen. Och tur är väl det eftersom jag i mitt lyckorus helt tycks ha bortsett från vikten av att ha med yrkestitel på mitt visitkort. Det är bara att göra om och göra rätt, men det gör jag ju så gärna.

Work in progress Identity Johanna Astrén

 

 1. Fantastiskt stiligt!
  Jag blir också glad när jag får känna på riktiga grejer efter en tid av ettor och nollor.
  Andra batchen kommer säkert att gå snabbare också.

  1. Tack Felicia! Ja, du vet precis hur det kan vara. Föresten, kul med den där nya HDK-kursen som Linda tipsade om. Hade ju varit en häftig grej att återse bilderboksfolket igen i vår!

   1. Har precis skickat in min ansökan. Hoppas hoppas…
    Nu vill jag arbeta med berättelsen som jag backade för förra gången.

    Har du sökt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *