Nu blir det reklamfilm

Jag har fått i uppdrag att göra tre illustrationer till en reklamfilm. Väldigt skoj och en spännande erfarenhet. Mina illustrationer kommer att vara med som mindre inslag i filmen och de kommer att göras till enkla animationer. Just nu pågår arbetet för fullt med att få klart mitt material och leverera till reklambyrån som håller i projektet. 

3 Comments on this Post.

 1. Johanna på nwg? 🙂
  Hej, vet inte om du minns mig men jag var på Risbergs då, och nu är jag själv på nwm!
  Såg att du varit inne och kommenterat hos Camilla, så jag var tvungen att spana in dig när jag kände igen efternamnet.

  • Hejhej Therese.
   Jomenvisst, jag kommer ihåg. Och så får jag lite uppdateringar från Hanna och gänget med jämna mellanrum. Kul att du tittade förbi. 🙂
   /J

 2. Ronnie

  Najs! Lycka till. Ska bli kul att se resultatet:)

Leave a Comment.