Klara, färdiga, kursstart ➞

Hey ho, let’s go, nu kör vi en kurs igen. För tre år sedan var det distanskursen i illustration som tog upp en stor del av mina kvällar och helger. Denna hösten är det istället dags för en djupdykning i visuell identitetBerghs School of Communication. Jag ser fram emot en termin med en massa härligt nörderi och frossande i logotyper och symboler, typsnitt och typografi, färger och grafiska formelement. Kort sagt alla de där viktiga beståndsdelarna som bygger en tydlig och bra varumärkesidentitet. 

Back to school. At least during evenings and weekends, since I’m once again attending an online course at Berghs School of Communication. Three years ago it was an illustration course and this semester I will be studying Visual Identity. I’m excited!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *